Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън призна превъзходството на Пари Сен Жермен при загубата на своя тим с 1:2 в Шампионската лига. „Червените” са изправени пред прага на отпадане в груповата фаза, след като загубиха и трите си гостувания в група С.

Ливърпул чу свистящата гилотина насред Париж

Мърсисайдци за пореден мач изглеждаха много далеч от представянето си през миналия сезон, когато играха финал в турнира. Поражението на „Парк де Пренс” ги постави в позиция да търсят задължителна победа с 2 гола разлика при домакинството срещу Наполи (11 декември) в последния кръг.

„Разочаровани сме”, заяви 28-годишният Хендерсън. „Считахме, че се намираме в добра форма, която би ни позволила да дойдем тук и да спечелим. В крайна сметка това не се оказа нашата нощ.”

„Все пак до последно опитвахме и търсехме изравнителния гол. Продължихме да се борим, а сега не ни остава нищо друго освен да запазим надеждите си с победа на „Анфийлд”. Просто трябва да вземем мача си срещу Наполи. Все още държим съдбата си в наши ръце, предполагам”, добави английският национал.