Един от най-добрите треньори в света - Фабио Капело "захапа" Кристиано Роналдо. Португалската суперзвезда продължава да трупа негативни коментари за представянето си срещу Порто в Шампионска лига. 
 
"Роналдо е брилянтен, но е освободен от играта в защита и затова не се връща. Не се работи по този начин в съвременните отбори, всички играчи се връщат назад след загуба на топката", заяви легендарният специалист.
 
Бившият наставник на Ювентус, Рома, Милан и Реал Мадрид коментира и причините за неуспешното представяне на италианските клубове в Шампионска лига този сезон. За първи път от 2016 г. нито един клуб от Серия не достигна до четвъртфиналите на турнира. Ювентус бе отстранен от  Порто, Аталанта от Реал, а Лацио от Байерн. Интер пък зае последното място в своята група в Шампионската лига.
 
 "Качеството и интензитетът на италианския футбол са на изключително ниско ниво. За два дни видяхме четири мача и отборите, които спечелиха, играха с качество и интензитет. В Италия не играем смело и не можем да се справяме с отбори, които предлагат нещо повече", заяви Капело в студиото на Скай Спорт Италия.