Ювентус продължи да няма загубена точка в Група H на Шампионската лига. "Бианконерите" излъгаха с 1:0 в Санкт Петербург Зенит в мач от третия кръг на груповата фаза. Така Старата госпожа вече е с 9 точки и е на първо място в класирането в своята група, на 3 точки пред втория Челси. Зенит е трети с 3 точки, а на дъното е шведският Малмьо с 0 точки и голова разлика 0:11. Резервата Деян Кулушевски реализира единственото попадение в мача на "Газпром Арена" с глава в 86-ата минута. Трябва да се отбележи и това, че тимът на Макс Алегри още не е допуснал гол във вратата си от началото на сезона в Шампионската лига.

Двата тима изиграха равностойно първо полувреме, в което домакините пропуснаха добро положение чрез Клаудиньо, а малко преди края на първата част и Федерико Киеза не успя да намери целта.

През втората част действията на терена не се промених и двата отбора си размениха по няколко опасности. 

Все пак зрителите станаха свидетели на попадение в 86-ата минута, когато резервата Деян Кулушевски се възползва от центрира на Матиа Де Шелио и отбеляза с глава.

В друг двубой от групата Челси надделя категорично над Малмьо с 4:0 в Лондон. Попаденията за възпитаниците на Томас Тухел бяха реализирани от Андреас Кристиансен, Жоржиньо на два пъти от дузпа и Кай Хавертц.