Фабио Паратичи увери феновете на Ювентус, че триумф в Шампионската лига не е мания за отбора, но е допълнителна мотивация. Директорът по футболните въпроси в торинския гранд затвърди, че Юве трябва да докаже пред себе си, че е способен да вдигне купата „с големите уши”.

„Намираме се в добър ритъм, но ще видим в сряда как ще се представим с Атлетико Мадрид”, довери Паратичи пред първия осминафинал с испанския тим, който ще е в Испания.

„Тези мачове са много трудни и важни. Не смятам обаче, че тези два мача ще ни дадат да разберем дали Юве струва в Европа. Достигнахме финала два пъти в последните четири години, а отборът доказа, че може да играе на най-високо ниво в Шампионската лига”, продължи директорът в „бианконерите”.

„Не е мания да спечелим ШЛ, но е допълнителна мотивация. Юве се опитва да е конкурентен във всички фронтове. Всеки турнир е различен, а за да спечелиш трябва да си силен в отделни елементи. Късметът също е важна част. Ние израстваме в последните девет години, както и във всеки сезон. Правим така, че да подсилваме максимално състава си. Нека не забравяме, че загубихме във финалите от Барселона и Реал Мадрид”, завърши Фабио Паратичи.


Още по темата:

Гризман предупреди Юве преди дуела помежду им

Матераци: Ювентус може да се окаже пълен провал!