"Всеки мач може да се промени за минута. Срещу нас обаче е трудно да се играе. Няма перфектна формула за това. Ако наистина искаш да победиш, трябва да си наясно, че може и да загубиш. Трябва да сме смели и да използваме ситуациите си по-добре от тях", заяви мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп на пресконференцията си преди реванша с Рома в полуфиналите на Шампионската лига.

"Всички, които са ни необходими за мача са на линия. Адам Лалана е тук, но не е реална опция за състава. Ако имах още един ден, бих казал, че ще е на линия. Всеки играч има различни задачи. В такива мачове е важно да си много концентриран и да си готов, когато получиш шанс. Говорим за футбол на наистина много високо ниво. Утре ще трябва да се браним с всички сили, но и да нападаме непрекъснато", коментира още Юрген Клоп.

Клоп коментира последните слухове за помощника си

"Всички очакват от нас да браним преднината си, но не вярвам, че това може да ни помогне в офанзивен план. Ако в крайна сметка се класиране за финала – значи сме го заслужавали. Същото важи и за Рома. Историята е позитивна за нас, но това няма да ни помогне. Много сме развълнувани. Щастливи сме, че сме тук и благодарение на представянето на момчетата ни позволи да сме тук. Ще се борим за мечтите си и искаме да се класираме за финала", сподели още немският мениджър.