Българският национал Божидар Краев и неговия Мидтиланд се класираха за груповата фаза на Шампионската лига. Датският тим, който отстрани Лудогорец във втори квалификационен кръг, се наложи с 4:1 над чешкия Славия Прага. Двубоят се превърна в истинска драма, след като до 65-ата минута Мидтиланд губеше с 0:1, но се стигна до пълен обрат. Божидар Краев се появи в игра в 58-ата минута.

Славия Прага контролираше събитията на терена през първата част и това бе материализирано с ранен гол още в 3-ата минута, когато точен бе Петер Оляйника.

През втората част домакините се активизираха и това даде резултат в 65-ата минута, когато Сори Каба възстанови равенството.

В следващите минути чехите наложиха добро темпо, но не успяха да реализират ново попадение. В 81-ата минута се стигна и до дузпа за Мидтиланд, след като защитник на Славия игра с ръка в наказателното си поле. Сори Каба застана зад топката, но Коларж отрази ударът му. Последва разглеждане на ситуацията с ВАР заради излизане на вратаря на Славия пред голлинията в момента на изстрела. Дузпата бе пребита, но този път Александър Шолц застана зад топката и бе точен.

Чешкият шампион се втурна в атака, което доведе до нови ситуации пред вратата им. В 88-ата минута Франк Онйека получи в наказателното поле и с премерен удар реализира за 3:1. В добавеното време на двубоя и Андерс Дреер добави нов гол, който прати Мидтиланд в груповата фаза на Шампионската лига.