Футболистът на Реал Мадрид Иско Аларкон призна, че е много развълнуван преди финала на Шампионската лига в Киев срещу Ливърпул.

„Ще бъде феноменално, ако успеем за трета поредна година да спечелим трофея в Шампионска лига. Ще ни бъде много трудно, защото Ливърпул е много силен и опасен тим“, коментира Иско.

„Има футболисти, които са способни да направят разликата във финала и в двата отбора. Ние сме в края на една година, която е много важна за нас. Трябва на всяка цена да продължим представянето на високо ниво, а това ще стане само при победа във финала“, добави халфът.

„Знаем, че трябва да спечелим финала, защото може да не ни се открие друг път подобна възможност – да спечелим в три поредни години трофея. Надали ще се случи такава възможност на друг отбор“, продължи той.

„Това е най-важният турнир на клубно ниво и Реал Мадрид днес е кралят на Европа. Ние имаме възможност да оправдаем това наше прозвище в един сезон, в който не се представихме добре в първенството и за купата. Това е добър начин да сложим край на сезона“, каза още Иско.

Със съдействието на SPORTRESPECT.COM  

Ники Александров, Киев