Наставникът на Малмьо Йон Дал Томасон говори пред медиите преди утрешния първи плейофен мач срещу Лудогорец от Шампионската лига. Според него съставът му е изиграл силен мач срещу Гласгоу Рейнджърс в предишната фаза, но утре вечер от 22:00 часа българско време трябва да повтори представянето си, за да отстрани "орлите". Освен това специалистът похвали българския тим, който показва постоянство в последните години.

"Никак няма да ни е лесно утре. Лудогорец е добър отбор. Да, изиграхме много силен двубой срещу Рейнджърс. Трябва и утре да повторим представянето си. Лудогорец отстраниха един голям отбор като Олимпиакос, който миналата година игра в Шампионската лига. Българите показват постоянство през последните години както в местното първенство, така и в Европа", призна той.

"Заслужихме си да изиграем този финал от 180 минути. Горди сме с представянето си както в Швеция, така и в Европа. Отборът ни е силен. Старая се да правя достатъчно ротации, така че играчите трябва да са свежи и готови за мача утре. Всеки трябва да е максимално подготвен да влезе в игра и да даде всичко от себе си", добави още старши треньорът.