Бранителят на Реал Мадрид Рафаел Варан сподели, че просто добър мач няма да е достатъчен, за да бъде елиминиран Пари Сен Жермен. Двата състава ще премерят сили в първия осминафинал на Шампионската лига в сряда, 14 февруари, от 21.45 часа. Реваншът е на 6 март.

Нито ден почивка в Реал преди важния сблъсък с ПСЖ

„Мачът ще е дотолкова специален, доколкото става дума за френски тим, а аз съм французин. Ще се върна във Франция при реванша. Очертава се интересен двубой, между силни състави. ПСЖ има силни футболисти. Силен отбор е“, каза Варан пред УЕФА.

„Феновете ще са с нас в първата среща. Това е голяма мотивация. Но реваншът ще е решаващ. Виждаме в последните години, как отбори възкръсват в реванша, въпреки лошите резултати в първата среща. Така че просто добър мач няма да ни стигне за успех. Няма да е достатъчен“, продължи Варан.

Ди Мария: ПСЖ е по-силен от миналата година

Ужас в ПСЖ преди Реал, Неймар е под въпрос

Върнат назад на триумфа в турнира на богатите в предходните му две издания, защитникът обясни: „Беше вълшебно. Постижението е изключително трудно в модерния футбол и никой до сега не го бе правил. Голям и изключителен успех. Сега имаме шанса да счупим нов рекорд и това ни служи за голяма мотивация. Тимът ни е способен да го стори. Имаме и качествата“.