Капитанът на Барселона Андрес Иниеста трудно прие поражението от Рома с 0:3, което изхвърли каталунците на четвъртфиналите в Шампионска лига за трета поредна година.

Много слаб Барселона се сгромоляса, Рома с подвиг

"Изключително болезнена загуба. Никой не очакваше да отпаднем след успеха ни с 4:1 в първия мач. Но в Шампионска лига отпадаш, когато правиш толкова много грешки и не успееш да влезеш в ритъма на мача", коментира видимо разстроеният Иниеста, за когото това вероятно бе последен мач в Шампионска лига.

"Имахме големи надежди за требъл този сезон, но Шампионска лига отново ни се изплъзна. Разочарованието е огромно, особено като се има предвид, че правим силен сезон", добави Иниеста.    

Лудост! Шефът на Рома се хвърли във фонтан след обрата срещу Барса

"Дали това е последният ми мач за Барса в Шампионската лига? Има такава вероятност, но сега не е моментът да правя такива изявления. Всички ни боли. Не става въпрос да искаме прошка. Понякога нещата или се получават, или не. Но ние винаги играем с еднакво желание за победа. Ще направим всичко възможно да спечелим двата турнира, в които все още участваме", каза още 33-годишният Иниеста.