Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги разчита на класиране н полуфиналите на Шампионската лига. Наставникът сподели, че ако „нерадзурите“ попаднат сред 4-те най-добри тима в Европа, това би затрило спомена за загубите в Серия А.

"Загубите са вече в миналото, сега трябва да се съсредоточим върху мача утре вечер. Знаем срещу какъв отбор ще се изправим. Утре ще бъде много важен и труден двубой", смята Индзаги.

Интер има солиден аванс след победата с 2:0 в Лисабон. Това е и единствената победа на миланския колос в последните 8 мача във всички турнири. "

"Резултатите ни не са добре, но нещата не са толкова зле като представяне. Все още създаваме положения", вярва треньорът.

Според информациите на Ботуша няма шанс Симоне Индзаги да остане треньор на Интер, ако отборът не се класира за Шампионската лига през следващия сезон.

"Четох тези неща преди мача с Барселона в групата и преди Порто на осминафиналите. Свикнал съм. Докато медиите ме критикуват, а не моите играчи, за мен е окей. Това е част от работата", обясни Индзаги.