Старши треньорът на Интер - Симоне Индзаги, заяви, че очаква труден сблъсък с Цървена звезда от Шампионската лига във вторник вечер. Италианският шампион започна участието си в надпреварата с нулево равенство срещу Манчестър Сити като гост, а сега приема сърбите на „Сан Сиро“. Интер е със само един успех в последните си четири срещи във всички турнири, което контрастира от резултатите от предишната кампания.

„Липсва ни постоянството от миналия сезон, заради което трябва да тренираме. Всеки съперник се опитва да се подобри, както правим и ние. Срещу Звезда сега ни очаква сложен мач, защото съперникът има отлични футболисти и добър треньор“, заяви Индзаги.

„Ключовият елемент в играта ни е да сме съсредоточени. Имаме си нашите принципи, но има моменти, в които е нужно тимът да бъде по-сплотен. Трябва да сме постоянни и да допускаме възможно най-малко голове. При стария формат на Шампионската лига още след втория кръг в групите можеше да направиш прогноза кой ще продължи напред. Сега вече е по-вълнуващо, но и по-трудно. Ние винаги с лекота излизахме от групата, а сега сметките ще са по-сложни“, продължи италианецът.

Индзаги обяви, че сигурни титуляри за срещата са Дензъл Дъмфрис и Пьотър Жиелински.

Цървена звезда влиза в срещата след загуба с 1:2 от Бенфика в първия кръг.