Бранителят на Цървена звезда Милош Дегенек вярва, че голяма част от победата с 2:0 над Ливърпул в Шампионската лига се дължи на факта, че англичаните са подценили сръбския гранд.

За радост на препълнения „Райко Митич” „звездашите” сътвориха голям шок, като удариха сочения за голям фаворит тим на „червените”. С два гола за успеха се отчете Милан Павков, докато бранителите на Звезда сториха максимума, за да удържат нападението на мърсисайдци.

В интервю след мача Дегенек призна, че капитанът на Ливърпул Джеймс Милнър в личен разговор го уверил, че никога не е играл пред атмосфера, каквато имаше на стадиона в Белград снощи. „Играхме добре и успяхме да ги затворим. Павков вкара два красиви гола, но всички момчета се представиха наистина добре. Сега само да можехме да играем така всяка седмица”, заяви австралийския национал.

„Мисля, че Ливърпул ни подцени и впоследствие плати скъпо за грешката си. Говорих с Милнър в тунела и той ми каза, че никога не е играл при такива нива на шум. Вярвам, че можем да повторим същото и при гостуването срещу Наполи”, допълни 24-годишният Дегенек.