Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Барселона Златан Ибрахимович коментирана предстоящия сблъсък между „червените дяволи“ и каталунците на четвъртфиналите в Шампионската лига. Според шведския нападател двубоят ще бъде преди всичко битка между две от изявените фигури на двата състава – Пол Погба и Лионел Меси.

Английският гранд приема „блаугранас“ на Театъра на мечтите на 10 април, а реваншът е на „Камп Ноу“ на 16 април. И двата мача са с начален час 22:00.

„Ще бъде интересен мач. Два големи отбора ще премерят сили, тимове с голяма история. Ще е много атрактивно да се наблюдава това съревнование. Ще видим кой е по-силен утре“, започна Ибрахимович, цитиран от Mundo deportivo.

Златан Ибрахимович

източник: БГНЕС

„Лео Меси прави разликата във всеки мач, в който играе. Не е тайна, че в Юнайтед този футболист е Погба. Ще бъде битка между Погба и Меси, въпреки че става дума за отборен спорт, в който на преден план трябва да бъде екипът, а не индивидуалностите. Смятам, че Меси и Погба ще направят разликата, ще бъде интересно“, обясни Ибрахимович.  

Шведът игра за Барса от 2009 до 2011 година, а екипа на Юнайтед носи от 2016 до 2018-а.

Солскяер: Трудно е Меси да бъде спрян, но не е невъзможно