Голмайсторът на Тотнъм Хари Кейн заяви, че на "шпорите" ще им трябват седем или осем победи в оставащите девет кръга до края на сезона във Висшата лига, за да се преборят за място в топ 4 и участие в Шампионската лига през следващата кампания.

Лондончани се представят колебливо от началото на сезона и изостават със седем точки от четвъртия в класирането Челси, но Кейн все още вярва, че той и съотборниците му могат да намерят място в топ 4 в крайното подреждане. "Трябва да се опитаме да го направим. Предстои ни много важен мач срещу Манчестър Юнайтед още в първия мач от подновяването на сезона и истината е, че ще трябва да запишем седем или осем победи до края, за да се преборим за участие в Шампионската лига. Това трябва да е нашата цел и трябва да се опитаме да завършим сезона силно, ако искаме да играем в Шампионската лига догодина", сподели Кейн пред официалния сайт на Тотнъм.

В четвъртък стана ясно, че Висшата лига ще бъде подновена на 17 юни с мач между Манчестър Сити и Арсенал, но все още не е ясно кога точно ще е двубоят между Тотнъм и Манчестър Юнайтед.