Нападателят на Байерн Мюнхен – Хари Кейн, беше щастлив след победата на неговия отбор над Манчестър Юнайтед с 4:3 в първи двубой от груповата фаза на Шампионската лига. Английският капитан отбеляза третия гол за баварците в 53-ата минута, когато беше точен от дузпа.

"Чувствам се наистина добре. Направихме добър старт на сезона. Към края на мача имаше малко хаос, но мисля, че като цяло контролирахме събитията. Можехме да водим и с по-голям резултат", заяви нападателят на Байерн Мюнхен Хари Кейн, който дебютира с екипа на германския първенец в Шампионската лига.

"Но уважения и за съперника, който опита да се върне в мача. В крайна сметка 3 точки за нас и наистина добър старт в Шампионската лига. Все още съм началния етап на кариерата си в Байерн и все още опознавам останалите играчи, както и начина, по който треньорът иска да играем. Мисля, че всеки мач ще диктува начина, по който искаме да играем. Със сигурност все още имам да уча за съотборниците си, как се движат и какви пасове предпочитат. Със сигурност можем да подобряваме играта си, а това е добър знак", коментира още Кейн пред телевизия FOX Sports.

Gulliver/GettyImages
51 снимки

Попитан за разликата между Бундеслигата и Висшата лига, английският национал отговори:

"Да, Бундеслигата е различна от Висшата лига. Все още е началото на сезона, но всички мачове, които имахме до момента, се играха на високо темпо и всички съперници опитваха да се надиграват с нас. Впечатлен съм. Очевидно за мен има много нови неща, но се наслаждавам на преживяването и на отбора. Имаме още много предстоящи мачове и се вълнувам за тях."

"Със сигурност ние сме сред фаворитите в Шампионската лига, имаме солиден отбор, но определено има място за напредък. Ние играчите го знаем, а и треньорите се стремят да ни изведат в по-добра посока,. Несъмнено няма много отбори в Европа, които биха искали да се изправят срещу нас, а ние ще използваме тази увереност като предимство особено тук вкъщи. Има още много мачове, които предстоят. Байерн Мюнхен винаги се представя солидно в груповата фаза, така че се надявам да продължим по този начин. Да се надяваме, че ще бъдем в добра позиция през февруари", завърши Хари Кей.