Скот МакТоминей е на мнение, че директният подход на новия временен мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник може да помогне на клуба да се изкачи в класирането на Висшата лига.

„Червените дяволи“ влизат в съботното гостуване на Норич в серия от три поредни мача без загуба в лигата. Дебютът на Рангник начело на Юнайтед бе при победата над Кристъл Палас с 1:0, а вчера съставът завърши наравно 1:1 с швейцарския Йънг Бойс в последния си двубой от груповата фаза на Шампионската лига.

МакТоминей вярва, че ясният подход на Рангник вече дава своето отражение върху играта на тима. „Той е много амбициозен и знае какво иска. По време на срещите с отбора е много ясен и точен в изискванията си. Така стоят нещата във футбола. Първите впечатления от него са много, много добри. Постигнахме добър резултат срещу Кристъл Палас и сега се надявам да продължим с печеленето на мачове“, започна халфът на Юнайтед.

Шотландският халф все пак не пожела да прави сравнения между Рангник и бившия мениджър Оле Гунар Солскяр, който бе уволнен след унизителното поражение от Уотфорд с 1:4 миналия месец, вярвайки, че е твърде рано за това.

„Във футбола нещата се променят бързо и просто трябва да си вършиш работата. За нас, ние просто слушаме и се учим. Искаме да се справим добре и да оползотворим идеите му на терена, като печелим мачове. Това трябва да прави той и треньорският му щаб – да ни помагат да печелим мачове и да продължим да прогресираме“, завърши МакТоминей.