Треньорът на Лил Жослен Гувернек вярва, че отборът му е способен на подвиг в реванша с Челси в Шампионската лига, след като тимът загуби с 0:2 първия мач в Англия. 

"Трябва да бъдем по-прецизни в завършващия удар, да влизаме по-смело в наказателното им поле. В първия мач играхме добре, но ни липсваше малко лудост. Имаме периоди, в които бяхме по-добри в атака, но основното е да имаме и добра защита. Ако имаме добра организация, това ще ни помогне да атакуваме по-добре. Имаме опитни футболисти, които ще ни помогне да сме стабилни емоционално", коментира треньорът.

"В тази зала вероятно съм единственият, който вярва в подвига. Дават ни по-малко от 10 процент шанс да продължим напред. Но в такива случаи Лил играе винаги силно. По време на цялата европейска компания играхме на 300%. Шампионската лига е единствено по рода си състезание. В историята на турнира има много непредвидими неща. Това е легендарен турнир, с много емоции и дори трагедии, и който помни големи обрати. Това трябва да ни даде сила. Трябва да запалим целия стадион с нас, за да мечтаем за нещо още по-голямо", каза още Жослен Гувернек.