Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола в навечерието на мача реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига срещу Ливърпул заяви, че при отпадане няма да бъдат правени трагедии. Сити загуби първата среща с 0:3.

"Разбира се, за да продължим напред, трябва да изиграем перфектен мач. За да стигнете до полуфиналите, трябва да сте в перфектна форма. Имаме 90 минути - всичко е възможно във футбола. Ще се опитаме пък ще видим какво ще се случи", коментира Гуардиола. 

"Всеки път, когато играем с Ливърпул няма с какво да се изненадаме. Трябва да играем по-добре, за да ги победим. Не трябва да забравяме, че футболът е проста игра. Трябва да се съсредоточим върху това, което трябва да направим. Ако ни липсва, няма да се предадем", добави той. 

"Имам изключителен състав, изключителен! За мен е щастие да бъда мениджър тук. Много съм щастлив. Нуждаем се от европейски трофеи, но това е трудна задача", продължи Пеп.  

"Може би не утре, но предвид това, което клубът е направил през последните десет години, това ще се случи. Ако не през този сезон, може би следващия. Рано или късно ще се случи", каза още Хосеп Гуардиола. 

Гуардиола става с най-голяма заплата в света