Старши треньорът на Челси Греъм Потър коментира предстоящия реванш срещу Борусия Дортмунд в Шампионска лига. "Сините" загубиха първата среща с 0:1 в Германия, а сега приемат "жълто-черните" на Стамфорд Бридж.

"Това е голям мач, вълнуващ. Имаме шанс да сме един от последните осем отбора в Шампионска лига. Ще бъде специална вечер. Стараем се да мислим позитивно и да се опитаме да спечелим двубоя. Изправяме се срещу топ отбор, който е в добра форма и постига победи. Нашият отбор също подобри настроението си след победата през уикенда и сме пределно мотивирани. Искаме да покажем най-доброто, на което сме способни", сподели той на пресконференция преди двубоя с Борусия във вторник 

"Голямо предизвикателство за нас, развълнувани сме и нямаме търпение", допълни той.

Мениджърът на лондончани говори и за състоянието на Н'Голо Канте, който наскоро се завърна към тренировките с отбора.

"Проблемът с Канте е доста сложен, той отсъстваше дълго време. Трябва малко по малко да го върнем във форма, за да играе във Висшата лига или ШЛ. Скоро няма да може да играе 90 минути, но е вълнуващо да бъде с нас", сподели Потър. 

“За Рийс Джеймс ще решим утре. Кристиан Пулишич е в отбора, но за Нголо Канте е твърде рано да се завърне, макар че всичко при него изглежда добре. Ситуацията около него е сложна, защото той бе доста време аут и сега трябва постепенно да го върнем в игра. Вълнуваме се, че вече върви в правилната посока, но скоро няма да е готов за цял мач,” разясни Потър.