Старши треньорът на Наполи Дженаро Гатузо не бе никак доволен след отпадането от Шампионската лига късно снощи. Неаполитанците отстъпиха с 1:3 от Барселона в реванша от 1/8-финала на турнира. 

Gulliver/GettyImages
16 снимки

"Има много за какво да съжаляваме. Изпаднахме в шок в първия половин час, получихме три глупави гола и направихме някои големи грешки в този период. Отборът ни успя да постави под напрежение Барселона и можехме да вкараме два гола рано в мача, но вместо това ние получихме. Бесен съм, когато получаваме попадения от статични положения, направо ме побърква. Винаги съм казвал, че имаме добър отбор, но трябва да работим над манталитета, който не е достатъчно добър", заяви ядосаният Гатузо.

"Ако погледнете статистиката, тя е изцяло в наша полза. Имахме двойно повече удари, повече задържахме топката, лесно успявахме да намираме пролуки в защитата им. Поставихме Барса под напрежение през втората част. Някой ще каже, че са играли с резервите, но аз не видях такова нещо. Видях класен състав, който струва стотици милиони. Ние играхме като равни с тях. Единствено съжалявам, че проспахме първия половин час от мача", сподели още бившият футболист на Милан.