Цените за билетите, които феновете на Манчестър Юнайтед трябва да си закупят, ако искат да гледат на живо гостуването на своите любимци от 1/8-финалите в Шампионската лига, предизвикаха огромно недоволство. Стигна се дотам испанският клуб да обяснява защо най-скъпите билети ще струват по 133 паунда.

Най-евтините пропуски за агитката на „червените дяволи” ще се търгуват на 89 британски лири. Това маркира драстично увеличение спрямо тарифата, с която феновете на Ливърпул трябваше да се съобразят миналия месец. Тогава „червените” плащаха по 54 паунда, а миналия сезон тези на Лестър – по 51 паунда.

От Севиля се оправдаха, че увеличението в цената е съвсем разумно с оглед на това, че вече става дума за двубой от фазата на елиминациите. Освен това испанците представиха и друг интересен довод, с който „върнаха топката” в полето на Юнайтед. „Относно цените за Севиля-Ливърпул имахме споразумение с тях за цените. Повечето отбори уточняват този въпрос, както и други детайли след жребиите. Това е нещо нормално и се случва. По някаква причина нямахме разговор с Юнайтед, а не знаем защо”, обясниха от Севиля за „Манчестър Ивнинг Нюз”.