Ръководството на Барселона реши да пусне скъпи билети за гостуващата агитка на Манчестър Юнайтед за реванша от 1/4-финалите в Шампионската лига и от това пострадаха... феновете на каталунците. Защото "червените дяволи" отговориха с реципрочна цена и това лиши хиляди фенове на "блаугранас" от възможността да пътуват до Англия тази сряда и да подкрепят отбора си. 

Шефовете на Барса бяха сложили цена на билет, равносилна на 102 паунда за английски фенове за мача на "Камп Ноу" следващата седмица. И от Юнайтед сложиха същите цени за гостуващата агитка, което ограничи посещаемостта в сектора. 

От предоставените на каталунците 3500 пропуска са били продадени само около 2000. Останалите места ще зеят празни, а интерес е имало за тях, но цените са се сторили непосилни за огромна част от привържениците на испанския шампион. 

На свой ред обаче Юнайтед ще субсидира феновете си с по 27 паунда за билет за мача на "Камп Ноу" и така всички над 4500 талона за привърженици на англичаните за ответния сблъсък вече са продадени и те няма да бъдат лишени от подкрепата на най-верните си запалянковци в решителния мач.