Бившият френски национал Патрис Евра разбуни духовете в родината си с начина, по който отпразнува победата на бившия си клуб Манчестър Юнайтед над Пари Сен Жермен на "Парк де Пренс". Той се впусна в дива радост заедно с Пол Погба след последния съдийски сигнал при отпадането на парижани. 

А бивишят ляв бек разкри, че е бил информиран за внесена жалба срещу него от страна на френския клуб в канцеларията ан УЕФА. От Пари Сен Жермен се оплаквали заради начина, по който той изразил радостта си в ложите. Или поне такива са думите на Евра.

Ето и какво сподели той под звуците на песента на Едит Пиаф "Не съжалявам за нищо": 

"Благодаря на Едит за тази песен, но сега ще намаля звука, защото ставаме свидетели на един исторически момент във футбола. А именно, че ПСЖ са подали официално оплакване срещу мен в УЕФА. И какво ще ми вземат? Може би ще ми сменят служебно паролата на телефона и няма да мога да го ползвам?"

"Френската преса мисли, че аз съм враг. Протести на "жълтите жилетки"? Вината е моя! ПСЖ отпада? Вината е моя! Френските вестници са вглъбени много в моето празнуване, но на мен изобщо не ми дреме", заяви Евра във видеото си.