Ерлинг Халанд вкара два гола за победата на Манчестър Сити с 3:0 над Йънг Бойс в Шампионска лига, но играч на съперника го ядоса още на почивката. След края на първата част на път към съблекалните капитанът на швейцарския отбор Мохамед Камара се приближи до нападателя на "гражданите" и му поиска фланелката. Норвежецът го погледна мрачно и уважи молбата му, но не скри недоволството си. Халанд поклати глава и каза на гвинейския защитник: „Така не се прави“
 
По традиция играчите изчакват края на мачовете, за да си разменят фланелките и да си кажат няколко думи. 26-годишният Камара обаче явно се е притеснявал, че някой може да го изпревари.
 
Треньорът на Йънг Бойс - Рафаел Вики не остана очарован от действията на капитана си, след като разбра за случилото се. Още повече, че именно Камара беше натоварен със задачата да пази Халанд. 
 
"Не съм видял ситуацията, това е новина за мен и съм малко изненадан в момента. От друга страна, не мисля, че това има нещо общо с мача или представянето ни, но вероятно ще трябва да поговоря с него и да видя какво мисли той. Може Ерлинг да го е помолил за размяна, не знам", заяви Рафаел Вики.