Мениджърът на Астън Вила Унай Емери беше изключително доволен от победата с 1:0 над Байерн Мюнхен в основната фаза на Шампионска лига. Успехът беше втори пореден за бирмингамци. 

"Щастлив съм заради всички свързани с Астън Вила - треньорите, феновете, собствениците, работниците. Всички заедно споделяме радостта в такива дни, в които играем на такова ниво в Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен и успяваме да победим. Най-важното бе как ще се борим в мача и как ще изпълним плана си за двубоя. Ние давахме енергия на феновете, които пък ни я прехвърляха обратно на нас. Опитахме да създадем страхотна атмосфера на "Вила Парк" и искам да се насладя напълно на този момент", заяви Емери.

"Имаме шест точки и това е важно. Остават ни обаче още 6 мача и 18 точки, за които да се борим. Трябва да се подготвим добре за следващия ни мач с Болоня тук и да продължим в този дух. Можем още да вдигнем нивото, изискванията и подобренията в отбора. Първо обаче трябва да мислим за мача в неделя, който ще бъде голяма битка тук на "Вила Парк". Искам да виждам постоянство в изявите ни", допълни испанецът.