Бранителят на Манчестър Сити Джон Стоунс смята, че спечелването на четири купи през този сезон (куадрупъл) не е невъзможна мисия за отбора на „гражданите”. Английският защитник сподели това виждане на брифинг преди четвъртфиналния реванш в Шампионската лига срещу Тотнъм Хотспър. Сити ще трябва да се справя с дефицит от един гол, който бе набавен през първата среща, а за да продължи вярата на Стоунс, то Сити ще трябва да постигнат сериозен обрат на „Етихад”.

„Не мисля, че има много невъзможни неща. Аз смятам така, за разлика от повечето хора. Ако искаш да се целиш високо, трябва да мечтаеш силно. Не можем да се справим самостоятелно, но трябва да имаме вярата и амбицията, че куадрупълът е възможен”, започна Стоунс на пресконференцията.

Сити също така е въвлечен в яростна битка с Ливърпул за титлата в Англия. Бранителят обаче смята, че в крайна сметка неговият отбор ще триумфира накрая. „Тези мачове, които предстоят, ще ни накарат да покажем най-доброто от себе си. Нужно е да вярваме в самите нас и да се представяме добре във всеки мач. Имаме пет оставащи мача, всеки играе до самия край и ще използваме натиска върху нас, наслаждавайки му се”, акцентира още Джон Стоунс.

Манчестър Сити заема второто място във временното подреждане в Премиър лийг, имайки 83 точки, две по-малко от лидера Ливърпул (85), ала мърсисайдци имат мач повече от Сити.


Гуардиола: Висшата лига е много по-ценна от Шампионската лига