"Можеше да играем по-добре срещу Нюкасъл, но бяхме нервни. Знаяхме, че ще е труден мач, но трябва да гледаме напред. Нашият отбор е балансиран, за мен ще бъдат силни емоции", каза италианският вратар Джанлуиджи Донарума на пресконференцията преди сблъсъка срещу бившия му отбор Милан в Шампионската лига.

"Започнахме ново предизвикателство с нов треньор. Играем хубав футбол. Много сме доволни от Луис Енрике. Играем по-добре всяка седмица, като имаме още голямо поле за развитие", смята вратарят.

"Мачът ще бъде емоционален, специално е да играя срещу Милан. Трябва да забравя чувствата и да се съсредоточа върху мача. Чувствам се много добре тук, като семейство сме, както беше и в Милан. Има невероятно атмосфера", каза Донарума.

"Винаги съм казвал, че трябва още много да работя, за да се развивам. Необходимо е да слушам треньорите, да прогресирам. Сега трябва да играем добре с крака. Луис Енрике много държи на това, доволен от играта ми. Доволен съм и аз", казва италианецът.

"Менян е голям вратар, титуляр за Франция. Има огромно уважение между нас, желая му всичко най-добро в бъдеще", каза той за френския вратар на Милан.

"Няма фаворит в групата, ние се съсредоточаваме върху себе си, опитваме се да даваме максимума. С Милан ще бъдат два трудни мача. Не знам дали ще са решаващи, но ще са важни. Милан е свикнал в Шампионската лига и ще бъде много трудно", добави вратарят.

"В Шампионската лига трябва да правиш възможно най-малко грешки. Утре трябва да атакуваме, за да притиснем Милан", завърши Джанлуиджи Данорума. /БТА