Звездата на Пари Сен Жермен – Неймар, се очаква да бъде включен в състава от треньора Маурисио Почетино за първия сблъсък от 1/8-финалите в Шампионската лига срещу Реал Мадрид на „Парк де Пренс“ идния вторник, след като е провел пълноценна тренировка по-рано днес.

Неймар не е играл за ПСЖ от 28 ноември срещу Сент Етиен, но е на път да се завърне, след като се е възстановил от контузията в глезена си.

Според „RMC Sport“, Почетино ще включи Неймар в състава за мача с Реал Мадрид, въпреки че той вероятно ще започне от резервната скамейка. Бразилецът е издържал цялата сесия в събота и лекарите на ПСЖ са доволни, че глезенът му може да издържи на по-тежки натоварвания, което ще доведе до възможността Почетино да заложи на Неймар, Лионел Меси и Килиан Мбапе на някакъв етап срещу Реал.

Един играч, който обаче със сигурност няма да играе във вторник, е бившият капитан на Реал Мадрид Серхио Рамос. Защитникът се завърна към тренировки, но все още не е на същия етап във възстановяването си като Неймар и тренира предимно индивидуално с физиотерапевтите. Рамос се надява да бъде готов да изиграе някаква роля срещу бившия си клуб в реванша на „Сантиаго Бернабеу“.