Капитанът на Наполи - Джовани ди Лоренцо, призна, че гола, който отбеляза срещу Брага е плод на случайност. Защитникът на партенопеите откри резултата в последната минута на първото полувреме. Това е неговото второ попадение за сезона, след като вече вкара веднъж и в Серия А. Наполи успя да спечели с 2:1 в Португалия след късен автогол на противника.

"Не уцелих добре топката, но понякога това е по-добре. Понякога като я уцелиш добре не вкарваш гол. Сега просто имах късмет", обяви Ди Лоренцо. Защитникът като юноша е играл централен нападател и дори е носил прякора Батигол.

След попадението капитана на Наполи отиде да празнува пред пейката на тима и пресата счете това за сигнал към треньорското ръководство. Ди Лоренцо обясни ситуацията.

"Няма такова нещо. Не съм искал да давам сигнал към никого. Просто исках да празнувам със своите съотборници. Това е хубавото на футбола и исках те да участват в него. Да започнем с победа като гост е важно нещо, но трябва да подобрим доста неща. След паузата днес страдахме от контрола на топката на съперника. Имахме своите шансове, но когато не вкараш втори гол накрай има риск", добави Ди Лоренцо.