Наставникът на Рома Еузебио Ди Франческо говори преди срещата на „джалоросите” със Сасуоло. Темпераментният специалист изрази грижите си, че столичани са тръгнали не особено добре в Серия А, а битката за четирите челни позиции ще е тежка. Същевременно треньорът довери, че отборът му е позагубил позициите си в Италия и ще трябва да наваксва изоставането си.

„Битката за ШЛ? Фактът, че има толкова много отбори, които се борят за местата в ШЛ, е красноречив. Това може да ни е само позитив в нашите игри. Закъсняваме спрямо другите, но имаме възможностите да се завърнем в правия път. Не трябва да губим повече точки”, довери той пред репортерите.

„Дзеко? Ще бъде риск, ако дори го пуснем за 15-20 минути. Проведе едва само една тренировка с нас и все още не е готов. Трябва му малко време, за да влезе в игрови ритъм. Напрежението не ме притеснява, тъй като е част от работата ми. Когато резултатите не са добри, ти търсиш варианти да печелиш точки, за да бъдеш на престижно място в класирането”, завърши Еузебио Ди Франческо.