Футболистът на Барселона Жерар Деулофеу заяви, че целта пред каталунците е да се класират за осминафиналите на Шампионската лига, а това може да стане факт, след като отборът спечели визитата си на Олимпиакос.

„Нашата цел е да се класираме за осминафиналите на Шампионската лига. Много е важно да спечелим трите точки при гостуването си в Атина и по този начин да изпълним нашата цел. Искаме да бъдем първи. Чувстваме се добре и играем с увереност“, коментира Деулофеу.

„Още много трябва да подобра своята форма. Мисля, че през последните три мача играх добре, но от мен се изисква още много повече. Чувствам се много удобно в отбора. Надявам се да остана още много години част от този тим“, добави юношата на каталунците.

„Намираме се в добър момент от сезона. Работим много здраво всеки ден. Нормално е да искам да играя повече, но конкуренцията в отбора е много сериозна и аз трябва да приема факта, че няма как да бъда през цялото време на терена. Решенията се взимат от треньора. Отноешнията ми с Валверде са много добри. Той ми гласува доверие, а това е важно за мен“, каза още Жерар Деулофеу.