Кирил Десподов и неговият ПАОК отпаднаха от Шампионската лига след вълнуващ реванш с Малмьо. Гръцкият тим загуби с 3:4 след продължения в мача, изигран на „Тумба“, и отпадна с общ резултат 5:6.

Мачът започна динамично, като шведският тим Малмьо откри резултата в 10-ата минута чрез Себастиан Нанаси. ПАОК бързо изравни чрез Тайсон в 21-ата минута. В края на първото полувреме, Константинос Кулиеракис даде аванс на ПАОК, но Нанаси отбеляза втория си гол две минути след това, за да възстанови равенството.

В добавеното време на първата част Андрия Живкович отново даде аванс на ПАОК, но шведите не се предадоха и в 90+7-ата минута Нилс Затерстрьом изравни за 3:3, изпращайки мача в продължения.

В допълнителното време Затерстрьом асистира на Адерс Кристиансен, който вкара победния гол в 99-ата минута, осигурявайки на Малмьо място в плейофите на Шампионската лига.

Това е второ отпадане на Кирил Десподов от Малмьо в квалификациите на Шампионската лига, след като шведският тим вече елиминира Лудогорец с Десподов в състава през 2021 г. Сега ПАОК ще участва в плейофите на Лига Европа, където ще се изправи срещу победителя от двойката Целе - Шамрок Роувърс. Малмьо ще продължи битката за място в груповата фаза на Шампионската лига, като ще се изправи срещу Спарта Прага или ФКСБ.