Челси ще бори с всички възможни средства феновете, които предизвикаха скандал с песните си по време на мача срещу Лестър.

Крайните привърженици на Челси възпяха новото попълнение на отбора Алваро Мората, добавяйки към текста и хули по адрес на евреите, чиито фенбаза е с голяма численост при привържениците на големия съперник Тотнъм.

Мениджърът връзки с обществеността при лондончани Стив Аткинс пък заяви пред репортери, че клубът ще окаже пълно съдействие на органите на реда за незабавното намиране и откриване на провинилите се.

По същото време Челси направи една от последните си тренировки преди първия си мач в груповата фаза на Шампионската лига срещу азербайджанския шампион Карабах.

Мениджърът на клуба Антонио Конте заяви, че е готов да ротира състава си за първата среща на клуба от една година и половина насам. Карабах ще гостува на "Стамфорд Бридж" три дни, след като Челси постигна трудна победа далеч от дома срещу Лестър (2:1).

Италианецът сподели, че Еден Азар е готов за игра, след като се възстанови след счупването на своя крак, докато най-новото попълнение на отбора Дани Дринкуотър също е с травма.

Азар се забавлява с Мората: Вземи да вкараш с крак!