Мениджърът на Челси Антонио Конте потвърди, че Тиемуе Бакайоко ще пропусне първия мач от осминафиналите на Шампионската лига срещу Барселона на „Стамфорд Бридж“. Французинът няма да бъде в състояние да вземе участие в мача срещу лондончани.

23-годишният футболист не е играл за Челси от загубата с 1:4 от Уотфорд на „Викъридж Роуд“, когато бе изгонен още през първото полувреме.

„Алонсо ще бъде готов за мача срещу Барселона. Не мисля, че Бакайоко ще бъде на линия за тази среща. Алонсо е готов да се завърне в игра“, сподели Конте.

Челси привлече Бакайоко през миналото лято от Монако за сумата от 40 милиона паунда, но до този момент не успява да убеди с представянето си.

Завръщането на Алонсо е много добра новина за Антонио Конте. Испанският футболист за последно игра при загубата с 0:3 от Борнемут на 31 януари на „Стамфорд Бридж“.

Азар със знаково признание пред съотборник?

„Аз съм щастлив. Преди важния мач срещу Барселона, ще се прибера вкъщи с моите съмнения в мислите ми. Ще трябва да определя най-добрия стартов състав за този мач. Така трябва да бъде. Ние трябва да вземем най-доброто решение“, каза още Конте. 

Азар: Реал ме иска от няколко години, ПСЖ също