Анализаторът Цанко Цветанов беше гост в предаването "Домът на футбола" в ефира на DIEMA SPORT, където говори по темата за формата на Лудогорец и очакванията на специалиста за предстоящия двубой срещу Ференцварош.

"Аз съм оптимист за шансовете на Лудогорец. Надявам се Лудогорец да се представи добре. Съперникът е много тежък. За жалост късметът на жребия не бе на страната на Лудогорец, незавивисмо, че те бяха поставени в жребия. Върепки това се надявам да се справят", коментира Цветанов.

"Лудогорец като имена има отлични футболисти, но колективно те изостават. Лудогорец контролираше мачовете в предишното участие в ЛЕ, преди 5 години. Сега просто се надяват да се получат нещата. Хаотична е играта. Това е въпрос, който трябва да премине върху треньорите. Като зрител бих казал, че Лудогорец не контролират двубоите в никоя фаза".

"Дали нововошлите струват 5 милиона или 1 милион евро няма толкова голямо значение. Важно отборът да е добре структуриран. Ако отборът се окомплектова добре то цените нямат значение".

"Мачът с Локомотив не беше показно по контрол на мачове. Лудогорец спечели двубоя с класа, но можеше и да го загуби. Като фен на българския футбол се надявам Лудогорец да се подобри спрямо пролетния дял на първенството. Нормално е в първия двубой да не са перфектно окомплектовани", обясни един от героите от САЩ 94.

"Тежък е съперника обаче те са в същия етап на сезона. И двата отбора не са започнали първенството, така че от тази гледна точка е идентична ситуацията, даже позитивна с това, че Лудогорец вече изиграха официален двубой в лицето на този за Суперкупата".

"Аз съм резервиран към мнения на собственици на отборите. Убеден съм, че треньорския щаб знае грешките и е работил върху тях. Надявам се Лудогорец да не допуснат гол в този двубой. Очаквам атакуващ подход срещу Ференцварош. Надявам се, че Лудгорец няма да загуби", завърши анализаторът.