Всички погледи във финала в Шампионската лига ще бъдат вперени във ветерана на вратата на Ювентус Джанлуиджи Буфон. Славният страж е спечелил всичко на клубно ниво, без този трофей и всички в тима обещаха да го сторят за него.

Как Юве се подготви за финала в Шампионската лига?

Задачата обаче никак няма да е лесна. Във финала "старата госпожа" се изправя срещу рекордьора по отличия в надпреварата Реал Мадрид. Но според Буфон няма излишно напрежение, а и мадридчани не са фаворити.

Дани Алвеш: Искам да се наспя добре, утре ни чака доста работа

"Има точното количество напрежение сред нас, което да те държи нащрек. Всички сме концентрирани и искаме да направим нещо историческо."

"По-добре е да смятаме съботния мач просто за един голям тест за нашите способности и в него всеки един от нас трябва да даде най-доброто от себе си. Но това правим във всеки един сблъсък, така че всичко е наред."

"Не мисля, че Реал има някакво предимство, въпреки че е играл много пъти такива двубои и почти винаги е печелил отличието в тях. Да, може би опитът ще направи мача по-ясен за тях, но не и по-лесен", заяви Буфон преди мача в събота.