Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Келайфи не скри огромното си разочарование след поредния провал на тима в Шампионска лига. С огромните инвестиции от няколко години целта е триумф в турнира на богатите, но това няма да се случи и тази година след изненадващото отпадане от Манчестър Юнайтед.

"Разбира се, че съм разочарован от резултата. Започнахме добре в тези осминафинали. Губим с 1:3, наистина ни вкараха три гола. Излязохме да победим, да направим хубав мач. Имахме 72% владеене на топката и...Получаваме тази дузпа в 90-ата минута. Не разбирам. Всички са разочаровани, тъжни."

"Това е футбол, не е математика, не е 1+1=2, не. Във футбола трябва да работиш, да анализираш какво правиш. Ако повторим този мач 10000 пъти, няма да загубим."

Ал Келайфи обаче отказа да обвини играчите или треньора. "Всеки излезе на терена за добър резултат. И Манчестър Юнайтед вкара след 2 минути. Започнаха да се въртят съмнения в главите на играчите. Усетих го. Но има много неща за анализиране."

"Вярвам на треньора. Ще видим неговото решение, дали иска промяна или не. Но това, че сега загубихме не значи, че трябва да действаме. Трябва да взимаме решенията с хладен ум. Това не е моментът. Трябва да се успокоим. Много важно е и какво иска треньорът."

Неймар: Срамно, тези съдии не разбират от футбол