Старши треньорът на Борусия Дортмунд Петер Бош отдаде поражението от Тотнъм с 1:2 в Шампионската лига на липсата на увереност на футболистите.

Германският тим е в лоша серия, като не успя да спечели нито един от петте си мача в група Н на надпреварата и заема третото място с актив от 2 точки.

"Жълто-черните" имат само един успех в последните си девет мача от края на септември насам и то в турнира за купата на Германия срещу треторазрядния Магдебург.

"След като Тотнъм изравни резултата, ясно можеше да се види, че играчите загубиха увереност. Играхме добре през първото полувреме, защитавахме се отлично, създадохме и положения. Но след почивката престанахме да го правим. Те вкараха след наши грешки, но ако трябва да бъдем честни, ние като цяло не показахме добър футбол през второто полувреме", сподели треньорът на Борусия.

"В настоящия момент ни липсва самочувствие и това е донякъде разбираемо, защото от доста време нямаме важна победа. Затова бях горд от представянето на отбора през първата част. Но за съжаление след това показахме слабост", коментира Петер Бош.