Капитанът на Ювентус Леонардо Бонучи призна, че освиркванията от феновете на отбора са били заслужени при загубата от Бенфика с 1:2 в Шампионска лига.

Юве се нуждаеше само от четири минути, за да поведе в Торино, след като Аркадиуш Милик отбеляза с глава, но гостите обърнаха с попадения на Жоао Марио от дузпа в края на първото полувреме и Давид Нерес след почивката.

Това остави „Старата дама“ само с една победа в седем европейски мача срещу Бенфика. Поражението отбеляза и първия път, в който торинският гранд губи първите си два мача в груповата фаза на турнира.

Натискът върху треньора Масимилиано Алегри продължава да нараства след само една победа в последните седем мача на Юве, а Бонучи призна, че тимът се намира в криза.

"Освиркванията са правилни. Загубихме мач, който в никакъв случай не трябваше да губим“, каза италианският национал пред Amazon Prime Video.

"Правилно е, че ни освиркват. Аз съм капитанът, който трябва да поеме отговорност. Преминаваме през труден момент. Притеснявам се, няма какво да крия. За съжаление твърде често отстъпваме инициативата на съперника. Не знам защо и това е нещото, което ме притеснява най-много.

Мисля, че това е ситуация, която със сигурност трябва да бъде променена. Имаме много контузени играчи, винаги играем с едни и същи и се усеща умората. Вината е на всички", каза Бонучи.