Отборът на Барселона гостува на Динамо Киев в двубой  от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Дуелът е днес, с начален час 22:00 и ще бъде предаван пряко в ефира на MAX Sport 4. 

Каталунците до момента са много далеч от добрите представяния както в Ла Лига, така и на европейската сцена, а уволнението на Роналд Куман не изглежда да е подействало кой знае колко позитивно на изявите на тима. С едва 3 точки до момента в групата си, "блаугранас" се нуждаят само и единствено от победа в този мач, ако искат да се надяват на преминаване към елиминационната фаза. 

Динамо Киев обаче ще даде максимален отпор. Украинците успяха да затруднят Барса на "Ноу Камп", допускайки поражение само с 0:1 в двубоя пред няколко седмици. При домакинското предимство на тяхна страна, грандът ще се стреми да вземе поне точка този път. 

„Чака ни тежък двубой и трябва да бъдем много внимателни. В Украйна винаги се играе трудно, но ние сме готови за мача. Знаем, че нямаме друга алтернатива освен победата и излизаме на терена с единствената мисъл да спечелим. Сезонът е много дълъг и от нас зависи да си направим нещата по-лесни, както в шампионска лига, така и в първенството“, заяви бранителят Ерик Гарсия.

В другия двубой от тази група един срещу друг излизат Байерн Мюнхен и Бенфика.