Барселона и Наполи се изправят един срещу друг на "Камп Ноу" в мач реванш от осминафиналната фаза на Шампионската лига. Двубоят е с начален час 22:00 и може да следите всичко най-интересно НА ЖИВО на Gong.bg, където ще ви направим съпричастни към сблъсъка минута по минута.

В първия мач двата тима завърпиха 1:1.

Барселона до голяма степен няма шансове за титлата в Испания през този сезон и ще се надява на добро представяне в Шампионската лига. Каталунците са в серия от осем мача без загуба във всички турнири и ще се надяват тя да продължи и днес. Тимът на Шави успя да не допусне гол в последните си три сблъсъка. Аут за предстоящия мач са Алехандро Балде, Гави, Педри и Френки де Йонг, които лекуват различни травми.

Представянето на Наполи през този сезон не е на ниво. Италианският шампион влезе в добра серия, като направи шест мача без загуба във всички турнири, но допусна гол във всеки един от тях. Наполи се бори да влезе в топ 4 в Серия А, но ще опита и да шокира именития си съперник, за да може да се бори за трофея в Шампионската лига. Аут за италианците е единствено Пьотр Жиелински.