Отборите на Байер Леверкузен и Клуб Брюж излизат днес в последен мач от група B на Шампионската лига. Срещата е с начален час 19:45 и може да го гледате на живо по Max Sport 4.

"Аспирините" са в ужасяваща форма, като имат само една победа в последните си девет мача във всички турнири и тя е срещу последния в Бундеслигата - Шалке. Основният проблем на Байер Леверкузен е, че допуска много попадения, като е записал едва три сухи мрежи от началото на сезона във всички надпревари. Германският отбор е последен с четири точки, като му е нужна победа и грешка на Атлетико Мадрид, за да отиде в Лига Европа.

Срещата ще пропуснат Флориан Вирц, Карим Белараби, Сардар Азмун и Чарлес Арангис поради различни контузии. Пиеро Инкапие е аут заради натрупани жълти картони, а под въпрос до последно ще бъде Керем Демирбай.

Клуб Брюж гостува в Германия, след като вече се е класирал на осминафинал в Шампионската лига. Белгийският отбор е първи с 10 точки, една пред втория Порто. Брюж е една от изненадати на тазгодишното издание на Шампионска лига, но проблем при него може да е честото изкарване на червени картони, като в първенството вече имат шест, а в Шампионската лига веднъж също е бил гонен техен играч. 

Аут за белгийския гранд са Рууд Вормер, Клинтон Мата, Матс Ритс и Едер Баланта,тъй като са с травми. Денис Одои, Рафаел Ониедика, Абакар Сила са с натрупани жълти картони и ще пропуснат двубоя в Германия.