Атлетико Мадрид посреща Интер в мач реванш от осминафиналната фаза на Шампионската лига. Двубоят е с начален час 22:00 и може да го проследите НА ЖИВО на Gong.bg, където ще ви направим съпричастни към събитието, като го проследим минута по минута.

Атлетико Мадрид е в колеблива форма, като има едва две победи в последните си девет мача във всички турнири. Тимът на Диего Симеоне не изпраща най-добрата си кампания, но Шампионската лига е добър шанс да се промени това. Атлетико Мадрид има трудности с отбелязването на попаденията, като в последните си осем мача във всички състезания не успя да се разпише в пет от тях.

Интер е на крачка от това да бъде новият шампион в Италия, като продължава битката и в Шампионската лига. Италианският гранд е считан за фаворит за продължаване напред в турнира, а "нерадзурите" са се прицелили и в достигане до самия финал на турнира. Интер е в забележителна серия, като има 13 последователни победи във всички турнири и е допуснал едва един гол в последните си шест мача.