Новият треньор на Ливърпул Арне Слот коментира жребия за Шампионската лига. „Червените“ ще имат доста тежки сблъсъци в турнира, като сред опонентите им са Реал Мадрид, Байер Леверкузен, РБ Лайпциг, Милан, ПСВ Айндховен, Лил, Болоня и Жирона. Специалистът очаква доста трудни мачове и смята, че не трябва фокусът да е само върху срещата с Реал Мадрид на „Анфийлд“.

„Първо искам да кажа, че това е много труден жребий, но също и много вълнуващ. Най-важното е, че сме част от него, което означава, че има много какво да очакваме. Знам, че фокусът ще падне върху мача с Реал Мадрид на „Анфийлд“, което е нормално, защото те са актуалният носител на трофея. В същото време обаче и останалите ни съперници са доста класни и трябва да разпределим внимонието си поравно към всички и да мислим мач за мач“, заяви Слот.

„ПСВ са отбор, който познавам добре, разбира се. Също и Байер Леверкузен, те са шампиони на страната си. Стандартът е висок и ще е много трудно срещу всеки от тези съперници. Мога да говоря за всеки поотделно и какво очаквам от него, но ще го направя, когато му е времето. Засега трябва да гледаме напред и да продължим да работим, защото ни предстоят важни срещи във Висшата лига и в Шампионската лига и трябва да мислим мач за мач“, допълни нидерландецът.