Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде пресконференция преди мача от първенство срещу Реал Сосиедад. Той призна, че в двубоя с баските няма да играят Тони Кроос и Феде Валверде, но е убеден, че те ще са на линия за реванша с Пари Сен Жермен идната сряда.

„Вярно е, че в момента не ти трябват толкова точки, за да спечелиш Ла Лига. Виждам едно първенство, което е изравнено като сили, с треньори, които контролират всички детайли. За мен испанското първенство се е подобрило“, смята италианецът.

„Почти целият ни отбор е готов. Няма да променяме схемата на игра. Сигурно е, че ще пресираме повече. Срещу Пари Сен Жермен в сряда ще изберем най-добрия отбор“, обеща Анчелоти.

„Тони Кроос почива срещу Алавес, но сега нямаше късмет. Той ще спре да тренира за 5 или 6 дни. Иначе нямаме други сериозни проблеми в отбора. Това означава, че сме се справили добре с физическата форма. Вярвам, че проблемът на Кроос не е сериозен и той ще  е на линия срещу ПСЖ. Валверде със сигурност ще играе срещу ПСЖ, той тренира отскоро, но смятам, че няма да има проблеми“, каза специалистът.

„Имаме план за мача с Реал Сосиедад и се надявам да ни се получи утре. След това имаме план и за реванша с ПСЖ“, каза още Карло Анчелоти.