Старши треньорът на Реал Сосиедад - Иманол Алгуасил, видимо бе разочарован след отпадането на тима му на 1/8-финала в Шампионската лига. „Баските“ загубиха с 1:2 реванша с Пари Сен Жермен и с общ резултат 1:4 приключват участието си в турнира. Наставникът се надява скоро те да се завърнат отново в най-комерсиалната надпревара.

Gulliver/GettyImages
31 снимки

„Поздравих Луис Енрике, защото се получи страхотен сблъсък в Шампионската лига. Истината е, че съм горд от това, което отборът ми направи срещу силния тим на ПСЖ. Можем да извадим много позитиви от този мач и от участието ни в Шампионската лига. Надявам се, че скоро ще се завърнем тук. Един треньор не може да е по-горд от играчите си. Аплодисментите от публиката са награда за работата ни в последните години и хората го оценяват”, смята Алгуасил.

„След като губехме в резулата и можеше да се сринем, отборът не се предаде, успя да се съвземе и се бори докрай. Искахме да стопим изоставането си и дори се надявахме да се сбогуваме с турнира без да загубим. Но в ПСЖ имат не само Мбапе, но и Дембеле, Витиня... Те имат страхотна физическа сила и страхотен треньор. За да им отнемем топката трябваше да тичаме много”, допълни специалистът.