Отборът на Аталанта успя да се класира за 1/8-финалната фаза на най-престижния европейски клубен турнир – Шампионската лига за втора поредна година. „Богинята“ успя да завърши на втора позиция в много тежка група с тимовете на Ливърпул, който също продължи, Аякс и датския Мидтиланд, където пък се подвизава Божидар Краев.

Италианският отбор обаче може да се радва на подкрепата на ослепителният модел и DJ Франческа Брамбила. Красивацата изглежда е останала много доволна от факта, че любимият ѝ тим продължава напред в турнира, като по този повод пусна в своя профил в социалната мрежа „Instagram“ горещи снимки, които набързо натрупаха хиляди харесвания.

Освен на Аталанта, русокосият модел е страстен почитател на високите скорости и поточно на моторите, както и на музиката. Тя е родена в Бергамо на 15 март 1992 година. От ранна възраст се запалва по света на модата. Всъщност кариерата ѝ започва на 18 години, на плажовете на Ричионе.

Брамбила е притежател на титлата Мис Аталанта, като по-късно участва и на Мис Италия, но без успех. Освен това тя три пъти е била зайче и на „PlayBoy“. Няколко пъти е участвала и като Pit Girl в състезания от MotoGP.

ГОРЕЩИ СНИМКИ НА ФРАНЧЕСКА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА!