Популярността, която доби чрез нахлуването си на финала в Шампионската лига, може да доведе до ранно пенсиониране за Кинси Волански. Когато навлезе на терена полугола и прекъсна мача между Ливърпул и Тотнъм (2:0), тя бе на 22 години.

Дивидентите, които успя да извлече от случилото се, обаче може да са толкова големи във финансово естество, че да спре да работи след няколко години.

Кинси Волански нахлу по бански, с което популяризира уебсайта на своя приятел. Въпреки че беше арестувана, моделът призна, че си е струвало.

„Планирам до 30 години да спечеля достатъчно пари, за да се пенсионирам, а нахлуването в Шампионската лига ще ми помогне за това”, сподели самата Волански.

Благодарение на случилото се, русокосата дама увеличи драстично последователите си в социалните мрежи.

„Реакцията беше невероятна, не може да бъда по-щастлива. Това беше най-голямата тръпка, която съм изпитвала в живота си. Това е най-умният ход в моята кариера”, коментира още Кинси.

Тя имаше около 300 хиляди последователи в Инстаграм, но след нахлуването те се увеличиха на 2 милиона.

Нейният приятел Виталий Здоровецкий също извлече ползи от случилото се. Сайтът му е регистрирал невероятен ръст – повече от 32 милиона души са влезли в него, като 3 милиона паунда са натрупани само от реклама след посещенията. Самият той преди време е нахлувал на терена. През 2014 той прекъсна финала на Световното първенство между Германия и Аржентина.