Името на Кинси Волански може би вече е забравено от мнозина, но преди около три години тя беше едно от най-известните лица изобщо в спорта. Славата ѝ тръгна след финала на Шампионската лига през 2019 година. Тя спечели 2,3 милиона последователи само за 18 часа след „каскадата“ си в на „Уанда Метрополитано“ Мадрид. След нахлуването, Волански беше отведена в затвора, но по-късно беше освободена и веднага се зае с това да се възползва максимално от популярността си. Всичко това обаче е било част от плана на красавицата.

„До 30-годишна възраст планирам да спечеля достатъчно пари, за да се пенсионирам, а този момент в Шампионската лига само ще ми помогне да постигна това“, каза тя пред Сън през юни 2019-а.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinsey (@kinsey)

"След като излязох от затвора, от 300 000 последователи в Инстаграм те скочиха до над 2 милиона за броени часове. Не можете да купите такъв вид реклама. Изведнъж станах известна по целия свят и получих предложения за работа. Не мисля, че съм направила зло на някого. Беше забавно“, коментира Кинси.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinsey (@kinsey)


Над две години и половина след финала в Мадрид, виждаме, че думите на блондинката се потвърждават - последователите ѝ в Инстаграм са 3,6 милиона и тя вече пусна успешна линия дрехи – Kinsey Fit. Волански има и големи амбиции в недвижимите имоти.

„Много хора не знаят, че в допълнение към социалните медии имам и лиценз за брокер на недвижими имоти, като планирам да инвестирам и изградя бизнес с имоти под наем. Това ще е като пасивен доход за мен. От друга страна определено не бях подготвена чак за тази популярност, която последва, но бях развълнувана и докарах нещата до край. Обичам да живея живота“, каза тя пред Names.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinsey (@kinsey)


„Много съм благодарна за това преживяване, тъй като разрасна моята платформа, която сега трябва да споделя с още по-широка аудитория по целия свят“, коментира Волански пред Космополитън, като разкри, че ще бъде част и от полет до ръба на Космоса с World View.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinsey (@kinsey)

ОЩЕ ЕРОТИЧНИ СНИМКИ НА СЕКСАПИЛНАТА КИНСИ ВОЛАНСКИ ВИЖТЕ ТУК